onsdag 30 mars 2005

Kuala Lumpur och lyxhotell

Hej hopp i galopp

Vi har nu landat i Kuala Lumpur och vi ar nojda med det vi sov inget pa hela natten efter alla skalv. Vi har kommit till vart hotell och det ar ***** - stjarnigt HELT OTROLIGT det visste inte vi. Det ar sa fint att vi kanner oss som tva utomjordingar. Vi har spanat in alla coola grejor och det finns allt pa detta hotell. Det ar fyra vaningar av restauranger, bara det sager allt!!! Vart rum ar sa fint att vi nastan inte vagar ga pa mattan... Utsikten fran vart hotell ar inte dalig heller...nar vi ligger och slappar pa sangen ser vi alltsa sjalvaste PETRONAS TOWER (Twin Tower) det gar inte att beskriva!!!!!!!!

Vi onskade om att fa bo lagt och det lagsta de hade var 18:e vaningen ni kan da ana hur hogt det ar. Det slar lolck for oronen nar man tar hissen. Poolen befinner sig pa ett soldeck pa den tionde vaningen . Den var helt otrolig.

Nu maste vi ga och ducha sa att vi passar in, det ar ju inte precis sa att det bor en massa lortiga back packers pa detta hotell.

Sedan ska vi ta en tur till twin tower och en regal shopping tur!!

Kramizar karin och ante




1 kommentar:

  1. Theoh kommenterade torsdag 31 mars 2005
    Mmmmmm va gott det är med svensk mat. Vi har redan betat av tacos, pizza, fläskfile och potatisgratäng och mammas köttbullar och potatis med gräddsås!!!! Snart är ni hemma i vår solen och all god mat. Ha det bra!

    Anmäl Ta bort
    Linda (linda_peson@hotmail.com) kommenterade onsdag 30 mars 2005
    Hej!!
    Skönt att höra att ni är ok,tänkte på er direkt när jag hörde på nyheterna.var rädd om er kramar Linda (Peson).

    Anmäl
    Ta bort
    Ann-Marie () kommenterade onsdag 30 mars 2005
    Hej hopp! Sitter här på jobbet och myser. Idag är man ett år äldre, alla skeppshandlarkollegor har gissat på 27. Undertecknad var inte glad över det... Snart blir det i alla fall tårta med gubbarna. Skönt att höra att ni är okej efter jordbävningen. Otäckt sånt där. Bilderna från er resa är jättefina. Och tusen tack för kortet, det kom igår. Nu sitter den uppe på jobbet och vi alla dreglar i kapp. Ha det så fint. Hälsa alla glada. Kram kram

    SvaraRadera