onsdag 16 mars 2005

Koh Samet och dåligt väder

Hej

Nu har vi varit pa Koh Samet i tva dagar och regnet bara oser ned, men vi klarar oss enda. Vi har en superfin bungalow som vi utnyttjar val istallet.

Resan fran Koh Samui var nagot att lagga pa minnet. Forst verkar det varit en ovningskorare som fick starta och landa planet sa man kan kalla det att atervinning av middagen....det var ju bra da sparde vi pa stalarna...hihihihi. Nar vi val landat sov vi en natt pa flygplatsens hotell som lukta skunk. Sedan klev vi upp tidigt for att aka taxi till farjan. Vi hade bestallt en och det skulle ta hogst tva timmar. Nar vi blivit hamtade i lobbyn gick vi ut och Andreas fick se en splitterny BMW...A DET AR NOG DEN VI SKA AKA....nar vi sedan hade gatt forbi insag han att det inte var den!!! Langst bort stod en sliten nissan tornado fran 1980 (lika gammal som karin) utan AC och med en brun manchesterkladsel. Undrar om Andreas blev besviken. Farbron var natsan 100 ar men han hade koll pa ratten sa det var helt ok bara det att bilen var inte riktigt frisk. Vi fick stanna nagra ganger for att kyla av motorn och samtidigt spraya pa nagot skumt medel. Vid varje gupp som kom slog hela underredet i backen och vi trodde att vi snart kunde gora som flintstone med fotterna. Farden som skulle ta hogst tva timmar tog nastan FYRA timmar. Det ar ju Thailand!!!!

Nar vi val kommer fram ska vi ta en speedboat till Koh Samet fick vi aterigen ata upp var frukost igen. Killen var inte mer an 20 ar och tyckte att vagorna var himla haftiga, sa vi blev bjudna pa ett riktigt ak. Han undra ocksa om vi bille folja med honom och titta pa nagon tigerhaj som var i viken just nu...vi tyckte okej och da ville han ha betalt...hmhmhm Detr blev ingen haj.

Ha det gott allesammans

Ps KL grattis pa fodelsedagen i efterskott, hoppas den blev bra. DS

Kramizar Karin och Andreas





1 kommentar:

  1. Malin () kommenterade onsdag 16 mars 2005
    Tjena puman! ( och Andreas )
    Skönt att höra att ni har det bra o härligt. Det är ju rena nöjet att läsa om era strapatser!!
    Själv är jag i mitt andra hem, dvs på jobbet. Jag gör inget annat i stort sett än att äta, sova och jobba. Blek som ett lakan betyder det. Måste bättra på det innan du kommer hem - annars ser man ju sjuklig ut! Faktum är att det är hur mycket som helst på jobbet nu, det är knappt så man kommer hem emellan skiften. Superkul! Oj va positiv jag är.. Nåja, det händer inte alltför mycket här omkring. Det är fortfarande vinter och mitt stora nöje är att få åka till IKEA typ.. Apropå IKEA ska vi nog köpa ny garderob imorrn, det har jag bestämt (fast jag har inte meddelat Anders det än). Det är ju på tiden..
    Ha det så skönt nu, insup så mycket ni kan för plötsligt är det dags att åka hem!!

    So long
    x antal kramar frå Mallan

    Anmäl
    Ta bort
    Nettan (nettan_soderstrom@hotmail.com) kommenterade onsdag 16 mars 2005
    Tjena på er! Ni ser ut att ha det kanon. Lite avundsjuk. Felix gillade Andreas magrutor. Ja, jag menar Felix. Tycker ni ska skicka ngr. riktigt dåliga kort till D102. Dom har ju oss för tusan. Sköt om er, och skicka oss en tanke då då. Kram Nettan

    Anmäl
    Ta bort

    kajzza
    Loggade in för 29 min sedan
    från: Gävle, Sverige
    Kvinna, 31 år
    Hemort: Gävle, Sverige

    17 resor 23 länder 82 inlägg 2243 bilder 64 besökta platser Skicka meddelande
    kajzza kommenterade onsdag 16 mars 2005
    Till Mammo

    Vi onskar oss lite olika saker har kommer listan:

    Karin: Potatisgratang med tzatsiki och baugette. Ett maxmal med sour cream dipp. TACO.

    Andreas: STOR PRINCESSTARTA. Grillat.

    Marks det att det ar dalig mat har pa Koh Samet, det finns inte ett enda gott stalle att ata pa!!!BLA



    Anmäl Ta bort

    kajzza
    Loggade in för 29 min sedan
    från: Gävle, Sverige
    Kvinna, 31 år
    Hemort: Gävle, Sverige

    17 resor 23 länder 82 inlägg 2243 bilder 64 besökta platser Skicka meddelande
    kajzza kommenterade onsdag 16 mars 2005
    Till D102

    Himla skumt med metallen jag som har sa mycket att kora nar jag kor det!!!!!!!! Ni far betala en slant om ni vill ha nagra bilder, vi behover lite extra i kassan sa vi kan se vad vi kan gora. Annars har vi det bra!! Ni verkar ha det lungt, Buddys som vanligt eller????

    Anmäl Ta bort
    D102 () kommenterade onsdag 16 mars 2005
    Kan vi också beställa lite naken kort därifrån??? Tack på förhand !!

    Anmäl
    Ta bort
    D 102 () kommenterade onsdag 16 mars 2005
    Hallå grabben o tjejen i bästa laget!! Varför har vi inga bilder på Bosse i badbyxor?? Här är det kallt o snöigt , men dom har lovat vår på måndag !! Din bil har stått sen du åkte , ingen har ringt ang överfullt i metallen !!!! Skumt va??? Nä nu ska vi ut o köra igen klockan är tre så vi har ju ngn timme kvar !!!! Ha det så gott , räcker snuset???

    Anmäl
    Ta bort
    Brittis (bm.eriksson@telia.com) kommenterade onsdag 16 mars 2005
    hej!
    Tråkigt med regn .ska åka och jobba nu.
    Grubblar i vild förtvivlan på födelsedagspresenter undrar till vilka? Har ni nåt förslag?
    Ha de bra och många kramar

    SvaraRadera