fredag 22 februari 2008

En hel vecka med bus

Hej kära vänner och familj

Nu har vi varit i Thailand en vecka. Flygningen från Australien var en mardröm. Det var en av de jobbigaste vi har varit med om under resan, det var mycket turbulens och många mådde dåligt. Vi hade turen att få fyra säten för oss själva men oturen att det var en tantiluran bakom mig som la en spya på golvet och över sig själv, så det lukta spya i 10 timmar………och det vet ni ju att det inte luktar saft och kola precis. När vi väl var framme fick vi direkt känna på att vi var i Thailand taxin han göra tre stopp innan vi nådde hotellet…typiskt thailändare. Första stoppet gjorde han vid en resebyrå som försökte sälja på oss hotell fast vi hade ett och sedan försökte de sälja på oss en massa olika utflykter. Det andra stoppet var att hämta upp en av hans kompisar som vi sedan tog en omväg med för att släppa av vid ett hotell…..ja och inget kan man säga eftersom de är så dåliga på engelska och endast säger yes yes fast det inte fattar ett dugg.

Det första vi gjorde när vi kom fram var att springa och köpa en bananapanecake…..så jag har längtat. Ska nog försöka ta hem en Thailandera som kan bo hos oss och agera kock…….hm hm bananapanecake varje dag skulle inte vara dåligt! Undra vad han skulle vilja ha betalt i månan???? Ja ja vi har inte gjort så mycket denna vecka vi har mest slappat och shoppat………..och naturligtvis gosat med Flippis. Hur kul som helst att möta upp Peson med familj. Tänk att vi känt varandra så länge och fortfarande håller ihop och dessutom ses på andra sidan jorden!! Flippis har börjat prata som en tok och inte nog med det så kan den lilla prinsessan säga mitt namn….Kaka!!! Undra om man är en stolt gudmor eller!!!!!!! Flippis har trivts bra här i värmen, hon är så himla duktig. Jag tror hon endast har grinat till lite när hon är hungrig, trött eller ramlat….de är en duktig brutta det! En kväll hade vi turen att få klappa en elefant gissa om hon gilla den, hon till och med mata den med gurka! Och ville gärna ta med den hem….men det fanns inga flygstolar kvar på planet så det gick inge vidare.
Nu har tyvärr vi och Peson packat väskorna för att fara vidare, de flyger hem och vi till Malaysia. Man kan ju fälla en tår….tänk vad fort en vecka går!!!


Hoppas det är bra med er alla där hemma!

Kramar från en stolt Gudmor och Ante


Ps Någon som vet om de har de börjat visa desperate ännu??? Har inhandlat Greys och Uggly Betty jihu!!! Ds






1 kommentar:

  1. alec (erika_bohlin@hotmail.com) kommenterade torsdag 28 februari 2008
    tja!
    saknar dej nu karin, jag har blivit en hejjear på å buusa...kom hem så ska jag lära dej;)å nu är min första tänder på G:)å tack så mkt för den fina fisken som låg i min brevlåda härom dagen...ni skicka så roliga kort!
    kram alec, mamma å pappa hälsar

    Anmäl
    Ta bort
    Britt-Marie Eriksson (bm.eriksson@telia.com) kommenterade måndag 25 februari 2008
    Hej!
    Nu har vi sett nog nu kommer vi efter snart!!!!

    mamma o Bernt

    Anmäl
    Ta bort
    Flippis (linda_peson@hotmail.com) kommenterade söndag 24 februari 2008
    Hej!
    Mamsen glömde ju att tacka för de fina kortet från Australien som låg här hemma och väntade..
    Oohh va fint de var..
    kramar till dig Gudmor samt till Ante,fortsatt trevlig resa..men skynda er hem..
    Flippis..

    Anmäl
    Ta bort
    Familjen (linda_peson@hotmail.com) kommenterade söndag 24 februari 2008
    Halloj!!
    Nu är vi hemma igen:-(Hemresan gick oxå jättebra helt otroligt att hon kan sitta still i 12timmar..sprang bara 2ggr i gången på planet,fattar inte hon som inte ville sitta still på restaurangerna.
    Tänk va veckan gick snabbt..har liksom inte fattat att vi träffat er redan och att vi är hemma igen..konstigt..Tack i allafall för en underbar vecka tillsammans..saknar er redan!!
    flippis vakna 0430 idag,är ju kvar i thaitiden..
    Imorgon väntar inskolning på dagis..Sköt om er! kram från oss

    Anmäl
    Ta bort
    Acke (miaaxlund@hotmail.com) kommenterade fredag 22 februari 2008
    Åååååå vad sugen man blir på Thailand. Har skickat post till dig på hotmail.....mmm
    Kramo Acke

    Anmäl
    Ta bort
    JennyL (jenny_a_lindberg@comhem.se) kommenterade fredag 22 februari 2008
    Tjena!
    Dom är galna dom där taxichaufförerna...
    Grey´s anatomy har börjat gå här, men inte despan än... Här hemma är det sol och i helgen ska kvicksilvret stiga till 10 grader!!! Helt galet!
    kram på er!

    SvaraRadera