söndag 20 april 2008

Två hinkar sand innanför tröjan

Hej

Sist vi skrev var vi på väg till Mui Ne, turen dit gick bra vi hamnade i en ”sleepingbuss” med våningssängar i, som bestod av liggsäten…….ungefär som första klass på Thai……..oj sedan vakna jag av ett gupp i mitt hårda liggsäte…..det var alltså inte som första klass, men det gick himla bra.

I Mui Ne har vi inte rört på många fenor, vi har mest latat oss i denna lilla byn och dess lunk. Och problem att komma in i lunken det har vi ju verkligen inte svårt för efter snart fyra månader i dimma. En dag tog vi i alla fall oss i kragen och for till white sand dunes…….en miniöken av vit sand. Var himla coolt! Vi passa naturligtvis på att fara i ilfart ner för sanddynerna på en plastskiva med endast snören att hålla i sig med……..det gick bra fort och ni anar inte hur många hinkar sand vi hade innanför kläderna när vi lekt klart……..Ja vi tugga nog sand i fyra dagar efteråt!

Efter Mui Ne for vi tillbaka till Saigon där det var en klippning inbokad…..Herr Pettersson skulle klippa sig efter drygt fyra månaders av odlande på skallen! Han var smått nervös och har varit det de senaste dagarna…….ni vet hur han är, det är ju Mamma Bettan som gäller. Denna gång blev det en ”Fransos” och svettpärlorna rann ner för Petterssons panna när ”Fransosen” grabba tag i saxen och börja klippa……efter en timma stod en nöjd Pettersson på benen och ja måste ju säga att han ser några år yngre ut än med den där vildvuxna kallufsen.

Nu är det dags att knäppa ihop den ouppackade ryggan och gå till sängs för i morgon far vi tillbaka till vårt andra hemland Thailand. Vi börjar med några dagar i Bangkok där vi ska träffa upp en arbetskamrat och hans tjej…..kul med lite kända ansikten……och snart blir det fler eftersom vi endast har 11 dagar kvar….


God natt från två freaks











1 kommentar:

  1. Kimmen (kimme1979@hotmail.com) kommenterade tisdag 22 april 2008
    --------------Menu----10/5----17.00--------------
    1. Välkomstdrink samt snacks
    2. Toast skagen med valfri dryck
    3. Grillspett a´la Kimmen (Extra allt) Singha ofc
    4. Singha
    5. Marängsviss Kaffe och whiskey
    6. SMÅGODIS!!!
    7. Singha
    8. Vickning (Överaskning men man måste åka en bit och det börjar på M**)

    Ses snart och ni är så välkomna hem.
    Kramar Flippiz med päronen

    Anmäl
    Ta bort
    JennyLi (jenny_a_lindberg@comhem.se) kommenterade måndag 21 april 2008
    Tjao!
    Håller med brudarna!!! Helt overkligt länge ni vart borta... Nu har våren verkligen kommit till Sverige, skynda er hem! Vi saknar er!
    Kramar

    Anmäl
    Ta bort
    erika (erika_bohlin@hotmail.com) kommenterade söndag 20 april 2008
    hallå!håller med bergan:
    jaaaaaaaaaaaaa, snart är ni hemma så man får träffs;)
    å alec undrar om du karin kännt nå vått på kinden;)
    puss å hej

    Anmäl
    Ta bort
    AnnaB (annaberg48@hotmail.com) kommenterade söndag 20 april 2008
    Jaaaaaaa! Snart är ni hemma igen... känns helt overkligt att ni varit borta så länge! Ser fram emot att får kramas lite och se på alla fina bilder igen. Idag är det vår här i Gävle. Solen strålar och alla andra är väl ute och njuter av vädret... jag packar mina flyttlådor jag! På onsdag bär det av 500m längre söderut...tihi. Längar tills den andra maj! Massor av kramar från mig!

    SvaraRadera