onsdag 30 april 2008

Oj vad tiden gått fort

Hej hopp för sista gången…..för denna resa i alla fall men vi hoppas på en ny snart!!!

Ja ni denna resa har gått väldigt fort till och med för fort……vi skulle utan problem stanna ett tag till…..men nu är huden brun och rynkig, håret är äggskalsvitt, inte en tillstymmelse till ögonbryn och kilona sitter där de ska…..så det är väl dags att fara hem till er nära och kära!! Vi saknar ju faktiskt er…..men även maxmål och tacos!

Vi har haft en toppen resa tänk att vi klarade av 4 månader 24 timmar om dygnet utan att skilja oss…..vi har verkligen haft roligt och har kommit fram till att detta är vår grej! Vi är alltså två globetrotter och vi kommer förmodligen aldrig att sluta fara runt i världen. Det är svårt att säga vad som varit bäst med denna resa men på vår näthinna sitter fortfarande bilder kvar från soluppgången på hawaiis vulkan, den otroligt blå lagunen Aitutaki, alla olika kulturer och olika sett att leva, Sydney och Australiens landskap och inte att glömma Britneys hus hihihi

Det har ju varit otroligt med skratt denna resa och det går absolut inte att glömma herr Pettersson och hans snorgröna tajta simkostym……och inte den lite större killen som denna dagen till äran fick en smurfblå simkostym och valde att sitta i sitt lilla soltält med den på under hela dagen…..och dessutom ha den på sig under 1 timmes båtfärd på väg till ön, detta var hysteriskt roligt även om det inte låter så himla kul….men ni skulle ha varit med! Vi har också hunnit med lite mattematik under denna resa……vi har framförallt räknat kosingarna som har SUTTIT på våra konton men vi har också hunnit med att räkna ut att Andreas har i snitt druckit 2 1/2 öl om dagen i 122 dagar vilket vi då räknat ut att det blir 305 öl……..hm undra hur många fat det blir. Vi har också kommit fram till att jag har levt på hamburgare……ibland har det blivit två om dagen….gissningen är att det är kring en 60 burgare med pommes. Vi har även denna resa hunnit med att flyga 24 gånger, checkat in på 36 olika hotell och packat våra ryggor 38 gånger. Vi har dock inte vågat räkna på allt godis vi har ätit…..det blir i alla fall en dyr tandläkarräkning när vi kommer hem.

Veckan på Koh Chang har gått fort och vi har inte gjort mycket mest badat och slappat….tyvärr har inte vädret varit riktigt på vår sida men vi är nöjda en då. Jag han också med att skada stortån, klantigt nog snubbla jag och fick ett riktigt jack i tån….bruttan i receptionen kom genast springande med första hjälpen kitt. Det blev ett riktigt skitigt sår så hennes förslag var att vi skulle klippa av en del av skinnet för att kunna göra rent…..jo men visst hon leta efter en vanlig sax och jag blev en aning yr…..jag slocknade helt enkelt och fick ligga på golvet i receptionen…..i 20 minuter, svetten spruta och två taijare stod och vifta block för att göra det svalare…..efter en stund gick det bra att rese sig…..ja ja nått ska ju hända sista dagarna också.

Himla kul att det är så många som har följt oss under denna resa, hoppas ni har tyckt att det har varit skoj att läsa…...vi hoppas det blir fler resor att följa!!

Nu ska vi ta och packa våra ryggor för sista gången, en mycket lång hemresa väntar…..vi har nämligen 30 timmar att avverka. Men vad gör det när det står ett dukat bord med Tacos och väntar på oss.


Många kramar från oss


                                             

1 kommentar:

  1. Peson (linda_peson@hotmail.com) kommenterade fredag 2 maj 2008
    Hej hopp!!
    Välkommna hem på svensk mark, nu har ni vell inte hunnit läsa än hahaha..ja ni vet vad jag menar.
    Tack för alla roliga kommentarer och fina bilder från er underbara resa och för att vi hade möjligheten att mötas upp i Thailand (även om de känns som en evighet sen nu..) Filippa längtar att få bygga sandslott snart igen med er:-)
    Ha de gott!! Hörs snart..ska bli underbart att ses igen!! Många många kramar från Filippa,Linda o Kimmen
    Ps. hoppas tacosen smaka bra ds.

    Anmäl
    Ta bort
    erika å family (erika_bohlin@hotmail.com) kommenterade torsdag 1 maj 2008
    gu va kul när ni nu äntligen;) ska komma hem till oss!!
    längtar å få höra alla berättelser å se alla kort/filmer:)
    men helt otroligt att det gått 4 fyra four månader!!!!????
    VÄLKOMMEN HEM!!!!
    ps.alec ser verkligen fram emot å leka med er, han har ju blivit stora killen nu!!ds.
    kram kram

    Anmäl
    Ta bort
    Katarina (katarinawiklund79@hotmail.com) kommenterade onsdag 30 april 2008
    Oj ni fick tydligen två välkommen hem!!! Hihii

    Anmäl
    Ta bort
    Katarina (katarinawiklund79@hotmail.com) kommenterade onsdag 30 april 2008
    VÄLKOMMEN HEM!!! Ja tiden har verkligen gått fort,tycker det var nyss Nyår och vi sa Hej då!!!! Ska bli jätte skoj att ses snart igen,måste höras och bestämma en dag här framöver. När ni har kommit in er i den svenska vardagen igen :)
    Hoppas hemresan går bra!
    Kram från Katarina och Tobias

    Anmäl
    Ta bort
    Katarina (katarinawiklund79@hotmail.com) kommenterade onsdag 30 april 2008
    VÄLKOMMEN HEM!!! Ja tiden har verkligen gått fort,tycker det var nyss Nyår och vi sa Hej då!!!! Ska bli jätte skoj att ses snart igen,måste höras och bestämma en dag här framöver. När ni har kommit in er i den svenska vardagen igen :)
    Hoppas hemresan går bra!
    Kram från Katarina och Tobias

    Anmäl
    Ta bort
    Tove (toveskarberg@hotmail.com) kommenterade onsdag 30 april 2008
    Hejsan Svejsan!
    åå vad kul att få träffa er
    jag längtar!
    nu ska jag till maj kasen

    Kram!!!!

    SvaraRadera