torsdag 1 december 2005

Cooking Clas......

Hallå

I går var på Koh Krada och gottade oss påa stranden men en mai thai (drink) och Singha samt en massa mat. Vi beställde in friterad kyckling...mums men när det kom in var det inte vanlig friterad kyclking utan den var friterad i palmblad. Mycket skum konstruktion och mycket frityr olja..men det var gott. När dagen var över öppnade sig himelen och havet blev som en grädd kant på en tårta. Regnet piskade ner och båten gungade så att vågorna for upp i båten .....Karin kom just då på att hon inte skulle flytta till Thailand och börja jobba som longtailförare...det är nog inget för henne då hon senare på resan hängde över kanten lätt grön i ansiktet och skådade fiskarna eller något åt det hållet.

I dag har vi varit på Cooking Klas, så nu är vi superbra på att laga thai mat. Vi fick vara med kocken för att först laga en thai soppa som var super stark sedan fick vi laga fried rice. Kocken hade nog stått i brummande kök länge han hörde inte speciellt bra han fråga vad vi kom i från ett antal gånger och varje gång fick han det till Switzerland. Sedan frågade han om vi gilllade strakt inna vi skulle ha i chilin i soppan. Och vi svarade nej gissa om han hörde rätt! Det blev en hel del chili i soppan, k änns som om vi gjort silikonläppar just nu!!!!!! Cooking Klas var i alla fall kul och det får fyra badbollar av fem möjliga. (bilder kommer snart)

Jill jag kommer och jobbar!! Har skickat mail till dig!

Kramizar Kockarna Karin och Andreas





1 kommentar:

  1. Camilla (cammo@gavle.to) kommenterade måndag 5 december 2005
    Spana in detta!!!
    http://www.gavle.cc/lokalt/vimmel/image.php?page=1 &gallery_id=149&image_id=1695#vimmelbilder

    Anmäl
    Ta bort
    Jenny S (jenny@strombrink.com) kommenterade lördag 3 december 2005
    HEj gumman!!
    Kul att laga mat men lite starkt... Jag har fått hem gamla datorn nu så nu kan jag bli lite duktigare... Idag ska jag sjunga och imorgon, riktigt nervös...så många låtar... ska bli skönt när helgen är klar.. Jag mår bra,,tack som frågar...erik är här och han hälsar! Ni verkar ha haft lite otur med vädret, men det är skönt att komma iväg och få rå om varandra...reser ni fortfarande ihop med linda?Sköt om dig och hälsa!!! varma kramar från ett grått gävle:-)

    Anmäl
    Ta bort
    KL (tyson24kl@hotmail.com) kommenterade torsdag 1 december 2005
    Halloj!!!
    Ni verkar ju ha det så bra.......idag har det kommit lite snö, e väl ca 2cm.
    Hajarna så coola ut, skulle oxå vilja se live. Djuren rockar.
    Ha det gött i värmen
    Kram KL

    Anmäl
    Ta bort

    peson80
    Loggade in fredag 19 november 2010
    från: Gävle, Sverige
    Kvinna, 31 år
    Hemort: Gävle, Sverige

    4 resor 5 länder 21 inlägg 276 bilder 11 besökta platser Skicka meddelande
    peson80 kommenterade torsdag 1 december 2005
    Hej hopp!!
    Kul att ni uppskattade godiset vi tog med oss, vi kanske skulle tagit med mera....
    Ja de dar med switzerland de kanner vi igen,i Bangkok traffade vi en fran mexico. Han fragade oxa tusen ganger och det blev iallafall fel land..
    Later bra att vi ska fa komma pa middag hos er,jag alskar fried rice...
    Hoppas ni far de bra pa ko lanta tills vi kommer,de later bra att ni sett ut nagot bra hotell.. vi har de bra har pa langkawi..varmt och skont..vi ses snart.kram pa er. Linda och Kimmen

    SvaraRadera