söndag 11 december 2005

En ny erfarenhet av toaletter

Hej allesammans

Vi har nu förflyttat oss till Ao Nang. Här har vi olyckligtvis checkat in gatan bredvid glädjeflickegatan,så vi somnar gott till en tryckande musik. Men vi är ju ganska unga (jag och Peson) så det är inge större problem.

De senaste dagarna har regnet fortsatt komma och nu är vi riktigt trött på detta, det var ju inte så att vi åkte runt hela jorden för att gå med paraply!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vi har provat allt till och med dansat SOLDANSEN på balkongen....Den vi utförde i går verkar i alla fall funkat för idag hade vi den finaste dagen på hela resan JIPI JIPI och återigen JIPI!!!!Men prognosen för i morgon säger regn så vi ska ägna hela kvällen åt att dansa på balkongen!!!

Några smaskiga detaljer som skett de senaste dagarna:

Det hela startade när vi skulle fara till Ao nagn från Koh Lanta. Vi hade planerat att åka med ett resebolag som kör minivans för endast 40 kr/person superbra tänkte vi. Vi snabbade oss oh var heltklara den tid som vi skulle och vi väntade och väntade och regnet öste ner och verkligen öste ner!!!!!!!!så alla julisar blev blöta hmhmhm Det kom ingen minivan men det är ju typiskt Thailand sa vi ar ju van, vi tog istallet en taxi. Efter ett tag blev vi kissnodig och det gick inte att halla sig. Sa vi sa: - Can you stop at a nice toilet!!
- Yes I now a god one a relly god one!!
- Ye (tankte he is a god guy)
Vi stannade och Karin var verkligen kissis hon stortade ur taxin och sprang mot skjulet och in i det, men hon var lika fort ute igen och inte nog med det skrek hon sa det hordes till Kina. Stilen var en egen och den var ungefar som en flamingo som hade ena benet uppe och det andra latt bojt. De andra stortade ut ur taxin och trodde astt nagon dott eller liknade, chafforen var forst framme och funderade vad Karin gjorde. - Sorry but its a hole in the backe and cant do in the hole. Its Blaa.
- I now one more, its relly nice!
Vi tankte om denna var rilly nice sa kanske nasta ar lika. Nar vi sedan vander oss hade tio thailandare kommit springande och funderayt avd som hande sa man kan saga att flamingon hade publik och en skrattande sadan.

Toan bestod av ett skjulmed hal i golvet och en himla massa kiss utanfor. Det löpte djur väggarna! riully nice!

Efter ett tag tog vi oss mod att kissa det var himla komplicerat. Forst skulle trosorna av och det var inte latt bland allt kiss. Nasta projekt var att satta sig pa huk over haletmed trosorna i handen for att sedan forsoka kissa i halet, vilket inte var latt nu farstar vi hur kisse5t hanade pa golvet. Nar Karin sitter och forsoker prickka hor jag fran hytten bredvid att nagon i salskapet (tjej) skriker att hon kissat sa det stankte upp i ansiktet hmhmhmhm vad sager man inge fler hal i golvet.


I gar var vi pa en restaurang och blev utskrattade. Vi bestallde in massor av mat och det var massor. Det var nog den enda gangen som vi skamdes over maten...men det gjorde inte andreas han at och at och at och at. Det var otroligt Karin fundera hur vi ska ha rad med resten av resan. De som satt vid bordet bredvid skrattade och personalen fnittrade. Andreas maltid bestod av: 11 st vitloksbrod, 2,5 stora grillspett, 2 bakpotatisar, massor av sas, 1,5 maskolv, sallad samt desser. Nar vi val satt och at tittade de skumt pa oss och gissa vad de gjorde nar de dukat av och Andreas ville ha desser. Kvinna sa till mannen O my godnes de are having dessert!!! Gissa om det blev tokigt. Nar vi lamnart restaurangen gar Andreas och kop[er en heldel godis och smaller i sig jag gissar att han fick sockerfall!!!

Manga Kramar Karin the toilett voman o Andreas the king of FOOD!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar