måndag 14 mars 2016

Koh Mook

Hej 
Nu har vi lämnat Koh Mook. O där hände det inte heller så mycket .eftersom vi varit här flera gånger här förut så har vi gjort de flesta turer så syftet med resan är att umgås o ta det lugnt. På Koh Mook hade de byggt ut hotellet rejält och byggt en ny stor pool. Allt till det bättre. 

E tyckte det bästa var att det fanns en sop i rummet så hon kunde städa.... O det sämsta var att det inte fanns en trehjuling! Inte lätt när storasyster tyckte cyklarna var det bästa.... O tänk att man fick åka utan hjälm! Det var det första hon berätta när hon ringde hem. 

A och Andreas cyklade in till den lokala byn flera gånger så fort det fanns något vi kunde köpa så passade de på. Varje gång cyklade de över skolgården .....förmodligen inte populärt då barnen hade samling eller rast! Men de tyckte A o A inte gjorde något! - Herregud de var väl kul för dom att de fick se oss på cykel....

Annars så kämpar A på med läxorna o E funderar vart hennes läxor är! O vi njuter av de sista dagarna på vuxendelen av dessa 5 veckor för snart bär det av mot Lanta o bamse i några dagar. Vi är utvilade o redo! Bringa it on! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar