tisdag 8 mars 2016

Koh Kradan

Hej 
Nu har vi varit på Koh Kradan i 6 dagar o det var inte för länge! Vi kom snabbt in i lunken som är här dvs det händer inte mycket 😃 vi bor hos Genta på Reef Resort och det är till och med blivit bättre än förra året! Vi har tillbringat all vaken tid på den underbara stranden, i poolen, i hängmattorna o inte att glömma vid gungan! Hur mycket kan en snart treåring gunga? Herregud vad hon har gungat! 

Undrar just vad hon tänker på lilla E hon är ibland väldigt tyst o bara tittar sig runt för att sedan prata hål i huvudet på oss! Mycket utlägg om olika saker o framförallt hon gillar att hitta på saker! Just nu är det Jocke med kniven vi är på frukosten.... Ja ni kan tänka er när hon viftar med kniven o skriker haha jag är Jocke med kniven! O sedan har hon kommit på att det är jättekul att gömma saker....  Hon säger att det är en överraskning när man hittar dom.... Jo om man hittar dom innan man flyttar till nästa hotell ja!!! Just nu är det brist på trosor, o de hittas inte! Tur det inte var mina hon gömde! 

A gillar friheten på koh kradan där hon kan gå som hon vill eftersom hotellet är så litet o man ser varandra från alla vrår. Annars så kämpar hon på med alla läxor vi fick med 😃 A och Andreas har letat efter drifwood i två dagar och sedan designat och målat en skylt som nu sitter i receptionen/baren. A och Genta var överens om att den var väldigt fin (😁) o A var väldigt glad o stolt när den borrades upp i taket. 

I morgon far vi vidare till koh mook. 



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar