fredag 2 januari 2004

En dag på stranden

Hej

Idag har varit en bra dag pa stranden, vi har gottat oss i solen och badat en hel del. Var lille van som saljer cocacola pa starnden salde sa bra i dag att han fick ta sig en pause och bada senare pa eftermiddagen, pausen var tack vare oss och ett till gang som alltid handlar. Ni anar inte hur sot han ar en riktig liten hjartekrossare. Han ar liten, solbrannd, ca 5 ar (inte mycket hogre an kylvaskan) och snor i nasan. Det gar inte att inte handla av honom. En dag var vi tvungen att handla hela pasen med VARMA lask och ol men vad gor det nar han blev sa glad att han skuttade i vag. Har hort att man inte ska dricka kallt nar man tranar i varmen, hmm hmm men vi tranar inte sa varst mycket, forutom nar vi jagar varandra pa stranden.

Ikvall blir det ut och shoppa det sista. En god maltid pa Ao Nangs basta Italienska restaurang.

Malla hur jobbar du i veckan jag tankte i kunde byta julisar till en tacobuffe, du vet man ar ganska trott pa ris. Just nu ar jag sjuk sa jag kan inte trana pa mandag vad har du for dig da.
Du anar inte hur din julis ser ut och vad det ar....Har kommer ett superbra rim pa en del av den.
detta ar nagot som du varje morgon kan ta en svang om i. Du kan aven pa kvallen prova pa men kanske effekten inte den samma blir.............
(rimma ar inte var starka sida)

Ann-Marie klart att du kan blunda och hamna i denna varme men da maste du fylle karet med tokvarmt vatten och kanske lagga lite sand pa sidan. kul att det blev en rolig nyar Nar borjar du jobba???

Soliga Halsningar karin och andraes



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar