torsdag 1 januari 2004

Åter i Ao Nang

Hej
Hoppas att nyar varit bra for alla. Vi hade en annorlunda men bra nyarsafton. Det hela borjade med en Gala Dinner dvs en stor buffe med massor av mat. en rad upptradande med konstiga thailendare som det var mycket svart att se om de var pojkar eller flickor. hmm hmm det finns manga i Thailand som ar ett fragetecken. Vid bordet slog sig tva norrman ner och vi hade lite svart att fatta men vi korde Thaistilen och svarade bara jaa, vi tror att det gick bra men vi har inte sett till dem nagot mer, hmm. Vid tolvslaget blev thaiarna som tokiga de skalade och shoade at alla fyrverkerier. Sedan tog vi en sveng ner pa staden och starnden, dar fick vi se nagot mycket underligt. Det var som flygande lyktor over hela himlen sa vi gick fram och tittade. Bosse det var dina beromda tepasar (norskraket) fast i gigantisk storlek. Nar man slappte ivag en sadan skulle man fa onka sig nagot fint tyvarr fick vi reda pa det i dag sa det var forsent. Annar hadfe vi onskat att vi fick ta med en elefant hem, eftersom det skulle passa bra som husdjur hos oss.

I kvall har vi varit och atit en god buffe, med en massa smarrigt. Ni anar inte hur mycket vi har gatt upp under dessa veckor (andreas 4 kg och Karin Ingen komentar). Vara trevliga grannar fran Meritime kikade forbi sa Stig-ola och Inga tog ocksa en bit av buffen, trevligt.

Allt ar bra forutom att Karin har fatt sitt livs forsta vagel pa ogat, det ar spannande och vi filmar det varje dag. (en aning feber men det gar nog over)

Vi ar supernojda att vi tog resan i vara hander och akte tillbaka, Super.

I morgon blir det raily beach med lite sol och mycket vatten lekar. Ha det bra!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajsa kavat och Ante pante

1 kommentar:

  1. kristina (kristinajussi@hotmail.com) kommenterade fredag 2 januari 2004

    Hej!

    God fortsättning på det nya

    året. Vi kommer nog inte iväg

    till Thailand (inte i slutet av

    jan. iallafall ). Vi är ganska

    avundsjuka på er, som redan

    är där. Om ni ska vidare till

    karon/kata kan vi skicka

    adressen till er (där vi brukar

    bo).

    kalla hälsningar från ett

    isigt Sverige

    kristina o jussi

    Anmäl
    Ta bort
    Brittis (bm.eriksson@telia.com) kommenterade fredag 2 januari 2004
    Välkommen hem till 15grader kallt



    Anmäl
    Ta bort
    Tokan () kommenterade torsdag 1 januari 2004
    Hejhej och god fortsättning!!
    Skoj o pratas vid igår, jag blidde så paff så jag har nog glömt bort hälften av vad vi pratade om - jag kommer ihåg att ni skulle äta pannkaka (otroligt väsentligt att komma ihåg).
    Hade faktiskt mkt trevligt igår hos Acke och Poppe, en hel del mat (buffé), snack, dricka och party. Hade med skivan från 75-årsfesten och när romanialåten spelades var kvällen räddad!! Har varit lite trött idag men absolut inte så som jag brukar. Ipren och soffan var receptet (och ärtsoppa o varma mackor).
    Jag tycker att ni är väldigt busiga som har struntat i apollo o kör på egen hand och nu har jag börjat nedräkningen till ni kommer hem. Jag säger bara gumsan vi har MYCKET att prata om när du kommer hem.. Det är bara att boka in en dag eller två eller tre...
    Kramopuss från Malkom

    Anmäl
    Ta bort
    Ann-Marie () kommenterade torsdag 1 januari 2004
    Hej på er och god fortsättning får man väl önska. Nyårsafton var bra. Migrän och ont i fötterna på dagen, men det gick över på kvällen. Det vill säga ingenting som den goda maten inte kunde kompensera... Kallt som satan är det i alla fall. Men det kanske har hunnit bli aningen varmare tills ni kommer hem. Ska bli kul att träffas igen. Nu ska jag hoppa i badet. Om jag blundar riktigt hårt kan jag kanske låtsas att jag är där i värmen hos er... Många kramar från Ann-Marie

    SvaraRadera