fredag 13 mars 2015

Koh Kradan

Hej 
Nu har vi lämnat paradiset koh kradan för ett annars paradis.... Koh muuk. Koh kradan och ref resort var underbart, litet och familjärt. Vi har tillbringat dagarna i skuggan och i vattnet. Det är väldigt stark sol i år, jo jag fattar det är den varje år men känns starkare i år. En dag plocka vi fram skorna, som vi inte packat upp eftersom hela ön är av sand.....och traskade genom "djungeln" till andra sidan ön och sunset beach. Agnes tyckte det var kul att ta sig genom all buskars och upp på berget o ner igen ..... Mamman tyckte det var mindre kul med alla mygg påvägen hem 😁 

Agnes hittade en kompis på koh kradan som hon lekte med från tidig morgon till sen kväll. Eftersom resortet var litet så kunde de röra sig ganska fritt. De lekte i poolen, i havet, i träden, på gungan, i rummen, i poolbaren och med de nykläckta (vättskrämda) ödlorna...... Hon stupa i säng varje kväll. 

Elina lärde sig snabbt vart man gick om man var hungrig.....hon traska till baren och beställde ris och glass själv..... Henne kommer jag inte behöva oroa mig för i framtiden.....hon verkar klara sig bra redan nu ☺️ 

Annars så är statusen på barnen just nu bra. Agnes har snor men det lever vi med. Elina är feberfri men snorig med en gigantisk bula i pannan efter en vurpa.....vilket blir godkänt. 
















2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Men vad härligt ni ser ut att ha det! Fantastiska bilder! Jag längtar inte dit ett dugg förstås... ;) Hoppas att ni får ha det fortsatt bra, och att ni inte tänker alltför mycket på oss här hemma... ;)
    Kram!

    SvaraRadera